Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Novice

V soboto 16.4.2016 se je v prostorih Leon Gym-a v Zagrebu, odvijal odličen ''striking'' seminar pod taktirko avstralskega borca Nathan ''Carnage'' Corbett-a, katerega so se udeližili tudi člani Kickboxing kluba Murska Sobota. Odlična izkušnja, prenesenega veliko znanja iz Nathanovih lastnih borilnih izkušenj in predstavljeni nekoliko drugačni pogledi na samo dogajaje v borbi. Drugače je Nathan11x svetovni prvak v tajskem boksu in eden izmed najboljših borcev trenutno najmočnejše organizacije na svetu za borilne športe v stand upu. Njegov slogan je TEACH-INSPIRE-MOTIVATE!!!

View the embedded image gallery online at:
http://kbk-ms.si/index.php/novice#sigProGalleria01a75b05d0

Od 12.2 do 14.2 je na Hrvaškem potekal turnir v kickboxingu za Evropski pokal Karlovac open. Na izjemno močnem turnirju je sodelovalo kar 1538 tekmovalcev iz 159 klubov kateri so prišli iz 21 držav. Kickboxing klub Murska Sobota se je turnirja udeležil s tremi predstavniki v disciplini kick light pod vodstvom trenerja Tomo Kološa:

Jernej Horvat se je v svojem krstnem nastopu v tem športu več kot odlično izkazal. Med starejšimi kadeti v kategoriji -47 kg je po štirih borbah osvojil odlično 2. mesto.
Tilen Džafić je med člani v svoji kategoriji -63 kg dosegel 1. mesto in s tem pokazal, da gre na njega v prihodnosti resno računati na klubski in reprezentančni ravni.
Matej Hajduk je v kategoriji -94 kg dosegel 2. mesto ter še isto zgodbo ponovil v disciplini light contact.