Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Rojen: 1981
GSM: 041 578 685
E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Prvi stik z borilnimi veščinami
Z borilnimi športi se je pričel ukvarjati v srednji šoli. Pričel je s karatejem, kjer se nekako ni našel. Nadaljeval je svojo pot z Taekwondojem v WTF obliki.
Po nekaj mesecih trdega dela in veliko discipline je hitro pričel tudi z tekmovanji. Tako v tehniki, kot tudi v borbah je dosegel lepe rezultate.
Tam je treniral dobrih 6 let, nakar je prenehal zaradi služenja vojaškega roka. Po dolgi odsotnosti je njegova pot priromala leta 2013 v naš Kickboxing klub. Zaradi prejšnjega poznanja borilnih športov mu prilagoditev ni bila težka.

 

Trenersko delo
Aleš preživi kar nekaj časa v telovadnici, kjer trenira in poučuje otroke stare od 5 do 10 let. Otroci na treningih spoznavajo preko iger različne vaje in tudi sam kickbox. Čeprav so vaje prilagojene za otroke, še ne pomeni, da so kaj manj zahtevne. Otroci se seznanjajo z ogrevanjem, raztezanjem, premagovanjem ovir, raznimi udarci in bloki, ki jih uporabljamo pri kickboksu. Samo delo z otroci je zahtevno, saj treba vsak treningi prilagoditi, da vključi vse elemente in je hkrati zanimiv za otroke. Aleš rad dela z otroki in se z njimi tudi zelo dobro razume.