Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Rojen: 1978
GSM: 041 357 362
E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Prvi stik z borilnimi veščinami
Že od malega se je navduševal nad borilnimi športi  zato se je v osnovni šoli začel ukvarjati s karatejem. V času srednje šole se je preiskusil na treningu z "novim" športom v katerem vstraja še danes - kickboxingom.

 

Kmalu uspešen tekmovaleczamenjav
Po nekaj mesecih treniranja je kmalu začel tudi tekmovati. Sprva light contact-u, kasneje pa v kick lightu kateri je postal njegova glavna disciplina. Uspehi in zmage so se začeli vrstiti zaradi njegovega lastnega intuziazma in predvsem zaradi lastnih načel kot so: trdo delo, disciplina, ...
 
Trenersko delo
Brez trdega dela v telovadnici pa ne bi bilo uspešnega kluba. Tomo tako letno preživi dolge ure na treningih svojih skupin. Posveča se tako tekmovalcem, ki odhajajo v tujino po medalje, kot tudi začetnikom, ki se prvič srečujejo z borilnimi športi. Prav vsem je s svojo zavzetostjo velika inspiracija. Popolnoma predan borilnim športom se s svojimi člani veseli vsakega uspešnega udarca, vsake na novo osvojene tehnike, vsake dobro izpeljane akcije med sparingi. Vse to delo ob kolebnicah, vrečah, fokuserjih ter seveda med sparingi se obrestuje v zadovoljnih rekreativcih ter uspešnih tekmovalcih.
 
Načrti za prihodnost
Kot glavi trener kluba si Tomo s svojo ekipo želi, da bi se člani na treningih predvsem dobro počutili, razvijali svoje potenciale in uspešno tekmovali. Za klub pa pravi, da nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti boljše. Zato je potrebno vedno delati na izboljšanju pogojev kot so: klubski prostori, rekviziti, seminarji, ...
Če se začneš z borilnimi veščinami resno ukvarjati te hitro zasvojijo, zame je to postal način življenja. Kljub večletnim intenzivnim ukvarjanjem z borilnimi veščinami vidim v njih še mnogo izzivov.

 

Najbolj vidni osebni tekmovalni rezultati:
- evropski podprvak
- večkratni dobitnik medalj na svetovnih in evropskih pokalih
- večkratni zmagovalec odprtih turnirjev
- večkratni državni prvak